Gemengd fruit

Wij raden in de meeste gevallen 75% appel en 10-25% ander fruit aan.

Peren moeten nog hard zijn. Als ze zacht zijn, bevatten ze teveel suiker, waardoor het sap zou kunnen gaan gisten. Pitten zoals bij kersen en pruimen moeten verwijderd zijn. Wij kunnen uw fruit ook ontpitten.

 

appel-harde peer 75-25%

appel-wortel 90-10%

appel-bessen 90-10%

appel-rabarber 90-10%

appel-pompoen 90-10%

appel-aardbei 85-15%

appel-kers (ontpit) 85-15%

appel-pruim (ontpit) 85-15%

appel-druif 85-15%


Als je klein fruit uit je vriezer in je mix wilt gebruiken, Maak het dan in zakjes van 3 of 5 liter en zorg er dan voor dat het ontdooid is als je komt persen.

 

Uit 1 kg. fruit komt 0,7 liter sap.
Voor 1 liter sap heeft u 1,4 kg. fruit nodig.